середа, 15 березня 2017 р.

I is for Inspiration

Вітаю тебе, любий друже. Будемо сьогодні знову говорити.
Кожного року у День Народження я завжди намагалась писати, бо хотілось підсумувати власний «старий рік». Чи буду я робити це зараз? Та ні. 
Я прихильник тієї думки, що чергове свято нас не змінює, більший вплив мають події чи люди, які колись зустрілися тобі на шляху. Вони приносять досвід, простіше кажучи. До речі, минулого року я так нічого не витиснула, бо була надто втомлена від празьких переїздів і приємних зустрічей зі старезними друзями. Досі зберігаю у серці віру, що колись напишу про ту нашу подорож крізь чеські Карпати і німецькі кордони.  
А щодо цього року… Знаєте, я обожнюю людей, які є довкола мене.  Звідки ви беретеся такі навіжені? Не знаю як так виходить, але вони завжди скажені, божевільні і прекрасні. Мені з ними дуже пощастило. Тільки ці придурки можуть приїхати до тебе о 12 ночі, вимастити тебе тортом, заобіймати-зацілувати і відправити спати.
Та й загалом свято видалося чудовим. Я просто не очікувала почути настільки щирі і дооооооовгі  привітання від деяких людей. Вони ніби з іншого життя, ніби їх і не було ніколи.  Але вони про мене пам’ятають. Та й цікаво, що за всі мої, можливо, п’ять чи шість останніх днів народжень я не плакала. Ба більше, навіть бажання такого не було. У голові не було смутку щодо нещасливих захоплень, ніяких розчарувань, ніяких сварок. Та й правду кажуть, що не сплановані зустрічі завжди найкращі. От в нас така і була. Не віриться, але назбиралося цілих 9 осіб. Хоч і певні люди і не мали би приходити. Мені навіть дехто казав, що не було натяку на незручність, яка панує між незнайомцями. Усі собі пили, їли, сміялися, жартували з мене (куди ж без цього) і фоткалися. Навіть Паша і Іван, попри неймовірну зайнятість, змогли вирватися на кілька годин. Дійсно, наче, вся родина була разом.

Фотки у ліфті, про які всі забули

Початок двіжу

Засновники ордена імені Біла Сайфера

Квіточки. Шкода, що інші роз'їхалися :( 

Та знаєте, як би там що, після мого маленького свята нарешті в душі запанувала рівновага і якась байдужість, на яку я так чекала останній місяць. А й правда, тільки зараз приходить яскраве усвідомлення, що не варто переживати за речі і людей, яким до тебе справи немає. І говорю я абсолютно за всі площини. Тобто, навіщо? Ти намагаєшся бути щирим, хочеш йти назустріч, допомагати, пробуєш зрозуміти, а з тебе просто користають, пробують тобою маніпулювати, переслідуючи виключно якісь егоїстичні мотиви. Псувати собі нерви і злитися? Сумнівне задоволення. Чому б не скерувати усі ці потужні емоції у якесь мирне русло; на речі, які дарують тонни натхнення, любові і сили. На людей, які годинами можуть говорити з тобою про все і ні про що, але тобі буде з ними затишно. А про погане просто варто подумати і видихнути його з тіла і мозку. Я навіть не ображаюсь на тих людей, мені радше їх шкода. Забавилися вони собі в незрозумілі ігри. Та це їхнє життя, нехай. 
Та повертаючись до приємнощей, нагадалась мені недавня прогулянка стрийським парком. Як у старі добрі часи. З колонкою, сумною музикою і довгими розмовами про фільми. Від неї було так добре, наче… ти з’їв багато-багато шоколаду, і тобі зовсім від нього не погано. Ми сиділи навпроти озера з лебедями і мовчали. Без незручності чи напруженості.  І слухали Тайлера.  Було єднання з тією всією атмосферою, холодним повітрям, наче в одному з моїх старих дописів десь на цих просторах. Такі моменти настільки безцінні, що ти хочеш переживати їх знову, і знову, і знову.
22
Це вже досить солідна цифра
«А заміж коли?»
«Готуйся своїх діток няньчити»
І мені ніхто навіть не дарував тюльпанів, що мене ТААААК потішило!
Добренько,
Влягайтеся спати.
Я вас люблю,

 Ваша ДейДаша