понеділок, 29 липня 2013 р.

Апельсиновий сік


       На вулиці було справжнісіньке пекло. Мабуть, сьогодні тільки людина, яка не сповна розуму , змогла би залишити затишні стіни своєї квартири.  А  він, як раз, заносив себе до списку розумних хлопчиків. Юнак від самісінького ранку бив байдики на найзручнішому у світі дивані. Він ліниво оновлював сторінку у соціальних мережах, перевіряв твіттер та багато різних  непотрібних сайтів.
     Стеля. Із такою прискіпливістю, мені здається, що тільки моряк розглядав мапу перед важливою подорожжю. Пригодою всього життя.  Хлопець вивчав кожен квадратний метр сірої, пошарпаної супротивниці. Її тріщини чомусь не могли залишити його байдужим. А та, в свою ж чергу,  відповідала юнакові на виклик також вивчаючи його.  Немов, на кривавому двобої. Головною у цій справі була не перемога, а гідність із якою він тримався.
      Але раптом, його архіважливу баталію із шматом будинку  перервали. У дверях з’явилася  вона, тримаючи в руках пластмасову склянку незрозумілої форми. Всередині  точно був апельсиновий сік, а, може, й ні. Чай або кава в таку спеку дорівнювались зраді перед  Прохолодним Богом, а вона ніколи не хотілось ображати таке поважне створіння.  
     Білявка мляво та сонливо підтягнулась. У довгій, розщіпнутій  сорочці у клітинку вона виглядала просто чудово. Юнак, якому довелось відірватися від супротивника,  також  помітив це помітив. У його голові пролунало: « Треба частіше їй дозволяти носити свої речі.»
-         
      - Ти сидиш уже так біля години. Навіщо? Я не розумію, - вона повільно, виваженими кроками,  підійшла до хлопця, як кішка до своєї жертв. Із самих його ніг, гнучко звиваючись, доповзла прямісінько до його обличчя. Їх погляди на якусь мить зустрілись. Страх як вона того не любила, коли хтось  хотів зазирнути їй у душу. Це її таємний кут, так що, будь ласка, не лізьте. 
-          -  Я майже її переміг. Знов ти все зіпсувала, - він обережно скинув її на підлогу. 
-          - Не роби так, скільки я тебе просила! Ніколи більше до тебе не прийду. Поважай своїх гостей!
      - Це ти маєш мене поважати, жінко. Бо ти в моїй хаті. Де болить? Можу поцьомати, якщо хочеш, - він  розвернувся на лівий бік та обережно почав куйовдити її волосся.  За таке, хлопака міг би залишитися у будь-який інший день без руки, але не зараз…
-          - А ти не думав посунутись. Можливо, я  також хочу викликати твою стіну на дуель! Уявляєш, як це буде весело? 

-            - Тоді не мені треба тебе цілувати, а навпаки. Якщо ти насправді так хочеш опинитись на моєму  дивані.
В неї не залишилось вибору. Взявши в одну руку біле волосся, вона повільно опустилась  над його губами.
-          - Ти впевнений?  Якось дуже дешево на цей раз продав свій улюблений диван.

-          - Заради тебе, я готовий піти на таку жертву.  І щоб потім мені не казала, що я тебе не люблю. Знай мою доброту.

-          - Ніколи про неї не забуду!
             Ось тепер вони разом. В хаті стояв аромат солодкого меду та її французьких парфумів. Під час жари така суміш змушує звичайну людину падати під стелею і кричати про свою поразку. Але він терпів, йому навіть подобалось,  коли  речі  вбирали її їство. Вона притиснулась усім своїм мокрим від спеки тілом та дихала в його гарячу шию.  Це не було так огидно.  Він поцілував дівчину в чоло і накрив їх із головою напівпрозорою рожевою ковдрою. Хлопець взяв її  за руку і знов почав шукати мапи океанів.
-         - Малюнок досі не зійшов? 

-         -  Уявляєш, ні . А твій? Досі половина руки в помаранчевих пташках?

-          -   Дякую, що нагадала,  я давно хотів тебе  набити за ту витівку із фарбами.       

-          - Я не винна! Ти сам погодився. А те, що вони не змиваються… Це ж дрібниці!

-          - Показати тобі, що таке дрібниці? Зараз я тобі зроблю дрібниці! – юнак різким рухом опинився на горі. Він на пів сили тримав подругу у своїй сталевій хватці. 
-          - Знов. Залишаться синці! Я ж просила! Злізь з мене негайно, інакше я не розмовлятиму з тобою до кінця літа.

-          - Хоч трішки спочину від твоїх балачок. Та й до кінця серпня лишилось не так багато часу…

-          - А ну злізь з мене негайно, злий хлопчисько!   Інакше, ти пошкодуєш! -  білявка почала активно копатися, - Я погрожую тобі, дурепо!
-          - Добре-добре. Тільки через те, що я порушив обіцянку не залишати синці.
            Дівчина злісно скинула із себе парубка, та впевнено зістрибнула із ліжка.  Голосно гупнув дверима, вона  опинилась у ванні. Як в такі моменти він її нервував. Це почуття звичайними словами передати просто неможливо! Що той малий собі думає?!
-          - Відкрий двері. Я не хотів тебе образити. 

-          - Треба думати, перш ніж робити чи говорити щось. А ти постійно робиш навпаки.  Я не збираюсь відчиняти.

-          -  Справді? Адже тобі все одно потрібно йти до дому.
             Злісна мовчанка. Його завжди починала заводити подібна поведінка. Як так?! Як вона сміє ображатися на несуттєві дрібниці. Він провів рукою по русявому волоссі і потягнув на себе ручку від дверей. Вони відкриті, невже, о диво! Нічого доброго не….
-          - Ах ти мале стерво! Йди сюди! – хлопець опинився повністю у воді, а дівчина із повним відчуттям сатисфакції  та широкою посмішкою на все обличчя тримала шланг від душу. Казати про те, що вода була ввімкнена, мені здається, вже не треба.

неділя, 28 липня 2013 р.

Но, если честно, во всем виноват я сам


[28.09.2011 23:48:55] CRAZY SUNSHINE: до этого ещё кто-то
[28.09.2011 23:48:57] CRAZY SUNSHINE: чёёёрт
[28.09.2011 23:49:01] CRAZY SUNSHINE: я запутался, Даш


Люди-песни. Помните такое выражение? Вероятнее всего, что нет. Когда-то давно я писала, вроде бы о нём в своем унылом жж. Хотя, про веселье стоило бы  промолчать. Тут записи последнее время не блещут своим позитивом. Скорее всего, это от ВСЕЛЕНСКОЙ усталости. Но у нас есть целый месяц, чтобы  возобновить силы. Сегодня уже, оказывается, 29 число. Как время-то летит… Скоро первая волна, товарищи абитуриенты.  А я сдала документы только в один ВУЗ и только на одну специальность, забавно.

Недавно, мне приходилось не жалея рук и моральных сил исписать огромное количество бумаги при подготовке к творческому (который, кстати, сдан на 196 балов из 200). Иногда я просто оказывалась в ступоре, но в данный момент хочется писать всё больше и больше. Хотя музы так и нет, что само по себе странно.
Так вот, вернемся же к людям-песням. Глупые они, честно говоря. В разнобой последнее время звучат. Да, есть в этом какая-то изюминка, но теряется то самое прекрасное произведение, которое раньше звенело на удивление громко.
Стоит лишь наслаждаться прогулками тет-а-тет с  ними время от времени.  Как долго они уперто будут звучать гордо, в одиночестве?  На сколько же их хватит?
Я люблю Шевченковский гай. Там спокойно… Правда, белки немного нагловатые. Готовы скидывать все, что попадется им в лапки-царапки, чтобы только никто не тревожил их покой.
Очень надеюсь на то, что наша идея с поездкой не прогорит. Только бы решить количественную проблему, но, думаю, за этим  дело не постоит.
На меня напала огромная лень. Доходит просто до абсурда. Я не хочу даже спать. Смотреть сериалы, играть, слушать музыку, лишний раз вставать с кровати. Oh, God, no. Это не ко мне.
Мне необходимо веселье и угар. Иначе, я просто-напросто превращусь в овощ. Кто-нибудь знает какой-нибудь белый овощ?

Я люблю тебя, читатель.
Сладких снов.

Твоя ДейДаша.

Безудержное веселье №1
Безудержное веселье №2



P.S.  Под мои окном кто-то курит.  До моего этажа доходит запах сигарет. Нельзя так делать, у меня аллергия.  

субота, 27 липня 2013 р.

Summer's Almost Gone


 Есть у меня к тебе один вопрос, дорогой мой читатель. Встречал ли ты на своем жизненном пути идеального человека? Столь светлого, что через призму его души можно было бы рассмотреть каждую мелочь?  Такого, что не скрывал бы от тебя ничего (конечно же, кроме тех вещей, о которых тебе, на самом деле, знать не стоит).
Размеренность, острота ума,  сдержанность, уважение, человечность, исполнительность, умение сдерживать данное кому-либо слово или обещание.  Много ли  людей могут похвастаться подобными чертами характера? Кто может без единого сомнения сказать:

«Да, это все обо мне!»

  К величайшему моему разочарованию, сегодня на это способен каждый. Но только не Он, не идеальный человек. Посредственность будней беспощадно пожирает каждого из нас . Никто не сможет вырваться из этих хищных когтей.  

Можно тебя поздравить, ты полноценный раб общества. Правда, ты готов на все, чтобы понравиться окружающим?  Ты не имеешь достаточно  чести и храбрости для достойных действий. Готов продать душу первому встречному. 
Но пару лет назад я встретила настоящее чудо, и очень сожалею, что сейчас лишь изредка могу написать ему пару строк. Может быть, Он не так уж и красив, как ваши любимые актеры.  Может, его способ жизни ни чем не отличается от вашего.  Пусть его моральные устои иногда противоречат нормам социума,  но то, что несет в себе этот Человек – гораздо важнее.   Сила его слов никогда не покинет мою голову. Даже, пожалуй, когда я совершенно позабуду его голос  и внешность, я не смогу забыть уверенный и твердый характер.  
Сможет ли когда-то кто-то написать или сказать про тебя что-то подобное, друг мой? Подумай над этими словами.

неділя, 21 липня 2013 р.

Архивы

Твиттер - это как семья. Люди, которые каждый день, вроде бы, рядом. Приятно знать, что кто-то похож на тебя, немножко такой же, как и ты.
Недавно я скачала свой архив. Почти что ничего интересного, но  некоторые цитаты и ретвиты до сих пор заставлют улыбаться.

- Смотри еще на конечной не выйди, слоупок хД *сообщение не прочитано*
звонок:  - Даааш, я на конечной вышел. Куда мне идти, я заблудился хД

Я считаю предательством относится предвзято к его языку и обычаям! *тут ты одеваешь костюм медведя и танцуешь с балалайкой* (c)
12 марта 2012


– что смотришь?
– синий экзорцист.
- Аниме?!  Фу!
25 минут спустя Иван включает вторую серию и медленно удаляется по коридору с моим телефоном хд
21 марта 2012

- Странный у нашего ребёнка акцент.
- Нет у неё никакого акцента.
- Блондинистой козы из Норильска.
- Слава богу, что не алкаша из Мариуполя
22 марта 2012

- А в нього були якісь неадекватні вибрики?
- Він сам як ходячий неадекватний вибрик)
27 марта 2012

- Ищи Нарнию... ДА НЕ В ГУГЛЕ!!!!11!111
31 марта 2012

– Привіт!
- Ти від гімназії їдеш?!
- Так...
- А чому ж тоді раніше не обізвався?
- Просто було смішно дивитись, як ти десь 40хв втикала в одну точку х)
5 апреля 2012

Дети с бабочками это приключения (с)
13 апреля 2012

– ты у меня няша, милая, хорошая, симпатичная...в общем, мне нравиться!
– ты ещё лайк залепи!
29 июня 2012

– Оkay, I'll listen to your joke.
- Knock,knock..
– Come in
Сause when you'r Вatman it doese'n matter 'who's there')
12 августа 2012

читала твій блог, ти енергосіся) (c)
16 ноября 2012

Я как цифра 8. Если позволить мне прилечь, это затягивается до бесконечности х) (с)
16 ноября 2012

После того как Вы интуитивно разобрались в человеке, он становится Вам неинтересен
29 ноября 2012

Даша, ти не як всі баби. Ти як мужик, тільки дівчина. То як в євротурі. Ти наш бро (с)
25 декабря 2012

Пока слушали про теорию Дарвина в 5 классе рядом крутили классику.
16 января 2012

#ДЖАНГО кончился, и в кинозал зашли два таджика-уборщика. "ВЫ СВОБОДНЫ, БЕГИТЕ!"-кричал я им. По пути домой отпустил на волю еще 9 таджиков
23 января 2013

У нас так же. Только солнышка нет. Солнышко учится во Львове :3 (с)
4 февраля 2013

я тут недавно на улице симку нашёл.тариф международный кароче. в украину дёшево звонить.я сразу о тебе подумал
28 ферваля 2013



понеділок, 8 липня 2013 р.


Як тяжко іноді знайти щиру людину, знали би ви. Таку, яка постійно довірятиметься тобі, слухатиме і говоритиме правду, навіть якщо вона буде образливою,. Чесно кажучи, і себе я не дуже через це люблю. Не можу чесно викласти всі карти на стіл та проаналізувати ситуацію. Я люблю крайнощі, ви ж знаєте. Так, бути не до кінця щирим із самим собою ще та проблемка. Всі від тебе чогось очікують та вимагають, значить треба робити так, як вони скажуть.
 Альтруїзм, та-ак, моральність (?).  And  its so boring.  Дуже класно, коли є люди, з якими можна ловити «fun».

Сталося так, що за ті дві доби я побачила тих,  за ким  дійсно скучила. На жаль, життя вирує... На жаль, кола спілкування змінюються.  Але подібні моменти, мабуть, тому й такі важливі.

Я дуже рада була тебе бачити, хлопче.  Частіше б так зустрічатися і говорити. Запам’ятай, ніколи  мені це не набридне.  Я слухатиму тебе у будь-якому випадку і що б ти мені не розповів. І вибач, якщо щось не так. Я тебе люблю.

За вчора  я вдячна бро, який прямісінько із Карпат приїхав до нас. Чесно кажучи, на мить я навіть засумнівалась, що ви нас відвідаєте. Проте дякуємо твоєму татові за наполегливість.
 Лежали під дахом,твітили, згадували дитинство, згадували минулий рік …  
«Дунаю,  Дунаю, бистра вода в тобі»
Скелі Довбуша, Херсон, море… Були ж часи! Малесенький бро, я не набагато більша і океани сліз :D Та хто сказав, що це кінець?!

Перевершимо якось наші «подвиги», га? ;)


Останній тиждень пройшов досить дивно. Майже кожного дня гуляла з Тарасами (Тася і Бублік). Ви класні,  хлопці. Я вас люблю. І ви, як «мій лічний сорт героина».
Тепер варто закінчувати. Бо я неймовірно невиспана та змучена. Сподіваюсь, що цей допис вийшов не дуже хаотичним та «брєдовим». Але маємо, що маємо.